Home

//

Kinderyoga op school/BSO/KDV

Bee-kind biedt ook de mogelijkheid om op uw school, Kinderdagverblijf, Peuterspeelgroep of BSO kinderyogalessen te verzorgen.


Onderzoeken wijzen uit, dat elkaar op een positieve manier aanraken, pesten op school kan voorkomen. Het leert eigen grenzen te herkennen en aan te geven, respectvol met je zelf en met anderen om te gaan.


Ouderavond met kinderyoga workshop

Bee-kind verzorgt tevens vrolijke en dynamische kinderyoga workshops op de ouderavonden op school en/of kinderdagverblijf. De ouders worden meegenomen in een kinderyoga avontuur waarbij gevraagd wordt om zich in te beelden dat ze de leeftijd hebben van hun eigen kind(eren). Op deze manier wordt spelenderwijs de belevingswereld van hun kind getoont en wordt ervoor gezorgd dat zowel de ouders in verbinding komen met elkaar als wel met zichzelf. Natuurlijk staat plezier en ontspanning voorop!


Een kinderyoga workshop duurt 45 minuten waarin men gaat bewegen, zingen, dansen, spelen met de adem(haling), kindermassagespel en kan ontspannen. De ouders hoeven geen ervaring te hebben met yoga. Integendeel, het is laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen.


Kinderen kunnen door yoga zich gemakkelijker concentreren en hun balans vinden tussen inspanning en ontspanning. Dit alles zonder gericht te zijn op prestatie en competitie. Een mooie waardevolle aanvulling op het lesprogramma!


Ook biedt Bee-kind introductie-workshops aan voor Teams. Leuk en leerzaam voor bijvoorbeeld tijdens een studiedag.